تبلیغات
بخندید و بهتر زندگی کنید - 2 غذای سریع و آسان مخصوص مبتدی ها

[RB:Blog_Keywords_Tags]

,2,غذای,سریع,و,آسان,مخصوص,مبتدی,,بخندید و بهتر زندگی کنید - 2 غذای سریع و آسان مخصوص مبتدی ها,بخندید و بهتر زندگی کنید

نقشه سایت

خانه
سئو کننده

بخندید و بهتر زندگی کنید - 2 غذای سریع و آسان مخصوص مبتدی ها

نرم افزار های اختصاصی سایت
شماره تماس: ---
ورود شما را به سایتان خیر مقدم عرض میکنیم.
ads ads
2 غذای سریع و آسان مخصوص مبتدی ها
در این مطلب طرز تهیه دو نوع غذای حرفه ای را به شما که تازه در حال آموزش آشپزی هستید آموزش داده ایم.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 14765
ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه دو نوع غذای حرفه ای را به شما که تازه در حال آموزش آشپزی هستید آموزش داده ایم.

خوراک مرغ و سبزیجات
 
مواد لازم:
 
  • سینه مرغ (خردشده): 450  گرم
  • سفیده تخم مرغ: یک عدد
  • کره: یک ق س
  • کلم بروکلی (خرد شده): 2 پیمانه
  • قارچ (خردشده): 2 پیمانه
  • هویج (خرد شده): یک پیمانه
  • پیاز (خرد شده): یک پیمانه
  • کدو سبز (خردشده): یک پیمانه
  • سیر (ریز خردشده): یک ق س
  • روغن زیتون: یک ق س
  • سویا سس: یک و یک دوم ق س
  • نشاسته ذرت: یک و یک چهارم ق س
  • آب: به مقدار لازم
  • سرکه بالزامیک: یک ق س

 گام به گام تهیه 2 غذا ویژه مبتدی ها (سریع و آسان)
 
طرز تهیه:
 
1- سفیده تخم مرغ، یک قاشق سوپ خوری سرکه بالزامیک، یک قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت، یک دوم قاشق سوپ خوری سویا سس را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. سینه مرغ را به ابعاد کوچک برش داده و به این مخلوط به خوبی آغشته کنید و حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

2- تمامی سبزیجات را به ابعاد کوچک برش دهید.

3- مقداری آب را در ظرف مناسبی به جوش آورید و یک قطره روغن زیتون در آن بریزید. مرغ خردشده را اضافه کرده تا بپزد و سپس آن را به آبکش انتقال داده، زیر آب سرد بگیرید و کنار بگذارید.

4- روغن زیتون و کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و سیر ریز خرد شده را حدود 3 دقیقه در آن تفت دهید.

5- سبزیجات و یک قاشق سوپ خوری سویا سس را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. یک چهارم قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت باقی مانده را در ظرف مناسبی با 6 قاشق سوپ خوری آب به خوبی مخلوط کنید. سپس به سبزیجات اضافه و مخلوط کنید.

6- حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم به پخت سبزیجات ادامه دهید. سپس مرغ را اضافه کنید و باز حدود 5 الی 10 دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید. مقداری نمک زده و سرو کنید.



چیکن تیکا ماسالا

مواد لازم:

  • ران مرغ (بدون استخوان): 900 گرم
  • ماست ساده: یک پیمانه
  • زنجبیل (رنده شده): یک ق س
  • سیر (ریز خرده شده): یک ق س
  • آب لیمو سنگی (تازه): یک ق س
  • نمک: یک ق چ
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ

مواد لازم سس:

  • گوجه فرنگی (خرد شده): یک کیلو و 350 گرم
  • فلفل هالوپینو (خرد شده): 2 عدد
  • روغن زیتون: 2 ق س
  • کره (ذوب شده): 2 ق س
  • رب گوجه فرنگی: 2 ق س
  • زنجبیل (رنده شده): یک ق س
  • سیر (ریز خرد شده): یک ق س
  • ادویه گرام ماسالا: یک ق چ
  • پاپریکا (پودر فلفل دلمه ای): یک ق چ
  • نمک: یک دوم ق چ
  • شکر: یک ق چ
 
 
 
طرز تهیه:

1- ماست، زنجبیل رنده شده، سیر، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

2- مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید و به مخلوط ماست اضافه کنید. روی ظرف را پوشانده و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.

3- برای تهیه سس کره و روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. سیر، زنجبیل، فلفل هالوپینوی خرد شده، ادویه گرام ماسالا، پاپریکا، رب گوجه فرنگی، نمک و شکر را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید.

4- گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه دیگر روی حرارت زیاد مواد را تفت دهید.

5- حرارت را کم کرده و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند تا گوجه نرم شود.

6- پس از اینکه مخلوط گوجه حدود 30 دقیقه خنک شد، آن را در مخلوط کن ریخته و به صورت صاف و یکدست درآورید. سس را به ظرف برگردانده و روی حرارت زیاد قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید. مرغ مزه دار شده را گریل کرده و سپس به سس اضافه کنید و حدود 40 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
نظرات

WOW just what I was searching for. Came here by searching for foot complaints

hi!,I like your writing so much! share we be in contact more approximately
your post on AOL? I need a specialist on this
space to unravel my problem. May be that's you! Looking ahead to look you.

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
برترین اهنگهای غمگین
محل نمایش توضیحات وب شما
http://musicgham.mihanblog.com/